Na ndiqni edhe në

Modë

Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!

Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!

Megjithëse duket sikur vera s’ka ndërmend të ikë në vendin tonë, duhet të përgatitemi që tani për vjeshtën që kemi para.

Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!

Ka ardhur koha që të ndryshojmë pak gardërobën dhe të nxjerrim xhaketat që do të veshim këtë vjeshtë. E nëse doni ta ndryshoni gardërobën me veshje të reja, atëherë ne po ju sjellim disa ide.

Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!

Këto xhaketa do të bëjnë namin këtë vjeshtë. E bukura është që, mes tyre ka edhe modele të vjeshtës së kaluar, të cilat nuk kanë dalë nga moda.

Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!

E nëse ju keni të tilla, s’ka nevojë t’i hidhni dhe të blini të tjera.

Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!

Me pak ide mund t’i kombinoni superbukur./K.C/dritare.net

Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!Këto xhaketa do të bëjnë namin në vjeshtë!