Na ndiqni edhe në

Modë

Jo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi i kësaj vere!

Jo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi i

Këtë verë nuk do të vishni pantallona të shkurtra! OK, ju mund t’i vishni të shkurtrat nëse doni, por trendi numër një janë ato të gjata. Dhe jo modele dosido, por janë këto që sjell dritare.net.

Jo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi iJo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi i

Këto lloj pantallonash janë bërë nga pëlhura të lehta dhe silueta të freskëta.

Jo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi iJo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi i

Më poshtë keni pantallonat e gjata që do të jenë trend i kësaj vere. Mos i humbisni!/K.C/dritare.net

Jo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi iJo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi iJo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi iJo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi iJo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi iJo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi iJo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi iJo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi iJo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi iJo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi iJo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi iJo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi iJo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi iJo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi iJo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi iJo të shkurtrat, këto pantallona të gjata janë trendi i