Na ndiqni edhe në

Modë

Jo më xhinse, këta janë pantallonat që do të shihni gjithë verës!

Jo më xhinse, këta janë pantallonat që do të shihni

Vera po vjen dhe sigurisht nuk do të jetë e freskët, por me temperatura të larta.

Pantallonat xhins janë shumë të bukura dhe praktike, por jo të freskëta, prandaj duhet të mendoni se çfarë do të vishni për t’i zëvendësuar gjatë stinës së nxehtë.

Jo më xhinse, këta janë pantallonat që do të shihni

Për t’ju ardhur në ndihmë, dritare.net ju ka sjellë më poshtë disa modele të pantallonave që do të jenë trend dhe do i shihni ngado duke filluar nga personazhet vip, blogeret e modelet./E.B-dritare.net

Jo më xhinse, këta janë pantallonat që do të shihni

Jo më xhinse, këta janë pantallonat që do të shihni

Jo më xhinse, këta janë pantallonat që do të shihni

Jo më xhinse, këta janë pantallonat që do të shihni

Jo më xhinse, këta janë pantallonat që do të shihni

Jo më xhinse, këta janë pantallonat që do të shihni

Jo më xhinse, këta janë pantallonat që do të shihni

Jo më xhinse, këta janë pantallonat që do të shihni

Jo më xhinse, këta janë pantallonat që do të shihni

Jo më xhinse, këta janë pantallonat që do të shihni

Jo më xhinse, këta janë pantallonat që do të shihni

Jo më xhinse, këta janë pantallonat që do të shihni

Jo më xhinse, këta janë pantallonat që do të shihni