Na ndiqni edhe në

Modë

Jeni tip sportiv? Ja atletet që duhet të vishni këtë vetë!

Jeni tip sportiv? Ja atletet që duhet të vishni këtë

Nëse jeni një tip sportiv që nuk ju pëlqejnë sandalet apo shapkat, por ju qëndoni gjithmonë besnikë atleteve, jeni duke lexuar artikullin e duhur.

Jeni tip sportiv? Ja atletet që duhet të vishni këtë

Dritare.net ju ka sjellë më poshtë disa nga modelet e atleteve që do të mbizotërojnë këtë verë, dhe kryesisht ngjyra është e bardhë. Shikojini më poshtë./E.B-dritare.net

Jeni tip sportiv? Ja atletet që duhet të vishni këtë

Jeni tip sportiv? Ja atletet që duhet të vishni këtë

Jeni tip sportiv? Ja atletet që duhet të vishni këtë

Jeni tip sportiv? Ja atletet që duhet të vishni këtë

Jeni tip sportiv? Ja atletet që duhet të vishni këtë

Jeni tip sportiv? Ja atletet që duhet të vishni këtë

Jeni tip sportiv? Ja atletet që duhet të vishni këtë

Jeni tip sportiv? Ja atletet që duhet të vishni këtë

Jeni tip sportiv? Ja atletet që duhet të vishni këtë

Jeni tip sportiv? Ja atletet që duhet të vishni këtë

Jeni tip sportiv? Ja atletet që duhet të vishni këtë

Jeni tip sportiv? Ja atletet që duhet të vishni këtë

Jeni tip sportiv? Ja atletet që duhet të vishni këtë