Na ndiqni edhe në

Modë

Frymëzohuni nga veshjet e Meghan Markle, për fustane pranverore gjithë stil!

Frymëzohuni nga veshjet e Meghan Markle, për fustane pranverore

Meqenëse karantinës i erdhi fundi, dhe lëvizja është e lirë, le të flasim për veshjet. Me siguri edhe ju shumë rroba ju mbetën në dollapë dhe nuk u veshën përgjatë muajit mars dhe prill.

Frymëzohuni nga veshjet e Meghan Markle, për fustane pranverore

Edhe pse temperaturat janë rritur ende nuk ka ardhur koha e fustaneve të shkurtra.

Frymëzohuni nga veshjet e Meghan Markle, për fustane pranverore

Ndaj ju sugjerojmë disa veshje të Meghan Markle, që janë fiks për këtë sezon.

Frymëzohuni nga veshjet e Meghan Markle, për fustane pranverore

Frymëzohuni nga veshjet e Meghan Markle, për fustane pranverore

Frymëzohuni nga veshjet e Meghan Markle, për fustane pranverore

Frymëzohuni nga veshjet e Meghan Markle, për fustane pranverore

Frymëzohuni nga veshjet e Meghan Markle, për fustane pranverore

Frymëzohuni nga veshjet e Meghan Markle, për fustane pranverore

Të lehta me mëngë, treçerekëshe, me ngjyra pranverore dhe shumë në modë./L.f-dritare.net