Na ndiqni edhe në

Modë

Cila veshje bëri më shumë bujë në Met Gala!

Cila veshje bëri më shumë bujë në Met Gala!

Met Gala është një nga eventet më të rëndësishme të modës në Nju Jork. Në tapetin e kuq kaluan aktorë, supermodele, muzikantë, mbretëresha të televizionit, dhe secila bëri lajm me veshjen e zgjedhur.

Cila veshje bëri më shumë bujë në Met Gala!

"Në Amerikë: Një leksik i modës” ishte tema e Met Gala 2021, e mbajtur për të mbledhur fonde për Institutin e Kostumeve të Muzeut Metropolitan të Artit.

Cila veshje bëri më shumë bujë në Met Gala!

Veshjet ishin të frymëzuara nga gjithçka, që nga filmi Matrix deri te Statuja e Lirisë. Kishte shumë emra që bënë bujë, ama Kim Kardashian e veshur totalisht me të zeza, shkaktoi shumë reagime në rrjet./L.F-dritare.net

Cila veshje bëri më shumë bujë në Met Gala!Cila veshje bëri më shumë bujë në Met Gala!Cila veshje bëri më shumë bujë në Met Gala!Cila veshje bëri më shumë bujë në Met Gala!Cila veshje bëri më shumë bujë në Met Gala!Cila veshje bëri më shumë bujë në Met Gala!Cila veshje bëri më shumë bujë në Met Gala!Cila veshje bëri më shumë bujë në Met Gala!Cila veshje bëri më shumë bujë në Met Gala!Cila veshje bëri më shumë bujë në Met Gala!Cila veshje bëri më shumë bujë në Met Gala!Cila veshje bëri më shumë bujë në Met Gala!Cila veshje bëri më shumë bujë në Met Gala!Cila veshje bëri më shumë bujë në Met Gala!