Na ndiqni edhe në

Marrëdhënie

Këto shenja tregojnë se partneri juaj ju do realisht!

Këto shenja tregojnë se partneri juaj ju do realisht!

Çdo vajzë dëshiron të jetë e dashur dhe e dëshiruar, për të krijuar një familje të fortë dhe të ketë një njeri të besueshëm pranë saj. Për të lidhur jetën tuaj me person, ju duhet të gjeni mënyra se si të kuptoni nëse djali ju do me të vërtetë.

Për ta zbuluar është shumë e thjeshtë. Nëse i dashuri juaj i bën këto 5 gjëra që dritare.net do jua tregojë më poshtë, ai ju do, dhe mos kini asnjë dyshim për këtë.

1. Ai ju kushton kohë

Këto shenja tregojnë se partneri juaj ju do realisht!

Nëse ai gjithmonë dëshiron të kalojë kohën e lirë me ty, është sepse ai djalë me të vërtet ju do dhe ju shikon si partnere jete. Shumë djem zgjedhin të dalin me miqtë, kur kanë kohë të lirë, dhe nëse i dashuri yt, zgjedh të rrijë me ty, dritare.net të këshillon ta mbash fort, mos e lër të të ikë.

2. Është i vëmendshëm ndaj gjërave të vogla

Këto shenja tregojnë se partneri juaj ju do realisht!

Po flasim për ata meshkuj të cilët e shprehin dashurinë në mënyrë të padukshme. Për shembull, duke iu blerë një pijë që të pëlqen, duke organizuar një pushim për të dy, apo duke të dedikuar një këngë. Nëse i dashuri juaj bën kështu gjërash, ai ju do vërtetë.

3. Nuk të trajton ftohtë

Këto shenja tregojnë se partneri juaj ju do realisht!

Dashuria ka moment të bukura dhe të vështira. Me kalimin e kohës ti dhe partneri yt do diskutoni për shumë gjëra. Nëse ju arrini gjithmonë të mirëkuptoheni dhe nuk keni kufizime mes njëri-tjetrit, jeni një çift ideal.

4. Dëshiron të ndihesh e sigurt

Këto shenja tregojnë se partneri juaj ju do realisht!

Për meshkujt, është e rëndësishme që partnerja e tyre të jetë e qetë dhe e lumtur. Nëse ai gjithmonë të pyet për ditën tënde dhe për çfarë të ka ndodhur, ai të do, informon dritare.net.

5. Kupton gjestet e tua

Këto shenja tregojnë se partneri juaj ju do realisht!

Ndonjëherë nuk ke nevojë të thuash asgjë, sepse ai do të të kuptojë. Një njeri që të do, arrin të kuptojë menjëherë gjendjen tuaj, me një shprehje fytyre, apo një timbër zëri./E.B-dritare.net