Na ndiqni edhe në

Marrëdhënie

Seksi në hapësirë është i pashmangshëm, duhet të përgatiteni! 

Seksi në hapësirë është i pashmangshëm, duhet

Shkencëtarët po flasin për një rast provokues në një artikull të ri të botuar këtë muaj. Seksi në hapësirë do të ndodhë më shpejt nga sa neve na e merr mendja dhe është koha që njerëzit të fillojnë të përgatiten për të. Ata pretendojnë se seksi në hapësirë mund të ndodhë edhe brenda dekadës së ardhshme. Industria duhet të diskutojë se si ta trajtojë këtë çështje tani, argumentojnë ata, duke përfshirë studimin e çdo rreziku të mundshëm që hapësira mund të ketë për çështje të lidhura si konceptimi.
Argumenti i ekipit u prezantua në një letër të gjelbër të lëshuar në fund të javës së kaluar. Letra mban firmat e shkencëtarëve dhe klinikistëve të lidhur me hapësirën nga SHBA-ja, Evropa dhe Amerika e Jugut. Premisa e tyre është mjaft e thjeshtë. Industria e turizmit hapësinor është në prag të realitetit tregtar. Gjatë dhjetë viteve të ardhshme, parashtron grupi, njerëzit me burime të mjaftueshme do të paguajnë rregullisht kompanitë private për të shkuar në fluturime hapësinore që mund të zgjasin me ditë ose javë. Dhe duke ditur natyrën njerëzore, disa nga këta klientë do të duan të eksplorojnë më shumë sesa hapësirën, pra edhe seksin në hapësirë./K.C/dritare.net