Na ndiqni edhe në

Kuriozitete

Video/ Truku që përdor çdo dyqan Apple për t'ju bërë të blini produktet e tyre!

Video/ Truku që përdor çdo dyqan Apple për t'ju

A keni qenë ndonjëherë në dyqanin Apple dhe keni dashur të blini gjithçka? Epo, në fakt mund të ketë një arsye shumë të mirë për këtë. Një TikToker ka zbuluar trukun e thjeshtë që ai beson se Apple përdor për t'ju mashtruar për t'i blerë produktet dhe në fakt ka shumë kuptim.

Duke marrë parasysh që Apple është një nga gjigantët kryesorë të teknologjisë, dikush do të mendonte se nuk do të kishin nevojë as për truke marketingu.

Video/ Truku që përdor çdo dyqan Apple për t'ju

Por sipas @adrianwidjy, ka disa truke që punonjësit e dyqaneve përdorin për t'ju inkurajuar të provoni produktet e tyre.

Adrian shpjegon në klip: “Ata i vendosin pajisjet e tyre aq drejt sa juve do t'ju duhet t'i prekni për t'i konfiguruar. Prekja dhe përshtatja e tij mund t'ju japë një ndjenjë pronësie, gjë që mund t'ju bëjë të dëshironi ta blini. Por nuk janë vetëm laptopët. Një truk i ngjashëm po përdoret edhe me iPhone. Ju mund ta shihni vetë se iPhone-ët e tyre janë vendosur në një kënd të çuditshëm.”

Konsumatorët u befasuan nga teoria dhe shumë njerëz që pranuan se nuk e kishin menduar kurrë./K.C/dritare.net

@adrianwidjy Have you ever notice this? The angle on apple items displayed at apple store always makes you want to touch them to make it kore comfortable for you. #placesinsydney #apple #applestore #endowmenteffect #macbook #macbookpro #iphone #funfact ♬ nintendo wii (mii channel) song - julie on the internet