Na ndiqni edhe në

Kuriozitete

Si do të dukeshin këta aktorë, në gjininë e kundërt!

Si do të dukeshin këta aktorë, në gjininë e

Face App po bëhet gjithnjë edhe më shumë viral në rrjet. Nuk ka mbetur njeri pa e provuar filtrin që të kthen nga burrë në grua dhe e anasjella. Filtri dëshmoi se është një mjet i fuqishëm dhe personazhet e filmave tanë të dashur tani do të qëndrojnë me ne, në dy gjini, dhe për një kohë të gjatë.

Si do të dukeshin këta aktorë, në gjininë e

Dritare.net ka sjellë për ju disa foto të personazheve të famshme si do të dukeshin në gjininë e kundërt. Do të shkriheni!/K.C/dritare.net

Si do të dukeshin këta aktorë, në gjininë eSi do të dukeshin këta aktorë, në gjininë eSi do të dukeshin këta aktorë, në gjininë eSi do të dukeshin këta aktorë, në gjininë eSi do të dukeshin këta aktorë, në gjininë eSi do të dukeshin këta aktorë, në gjininë eSi do të dukeshin këta aktorë, në gjininë eSi do të dukeshin këta aktorë, në gjininë eSi do të dukeshin këta aktorë, në gjininë eSi do të dukeshin këta aktorë, në gjininë eSi do të dukeshin këta aktorë, në gjininë eSi do të dukeshin këta aktorë, në gjininë eSi do të dukeshin këta aktorë, në gjininë eSi do të dukeshin këta aktorë, në gjininë eSi do të dukeshin këta aktorë, në gjininë eSi do të dukeshin këta aktorë, në gjininë eSi do të dukeshin këta aktorë, në gjininë eSi do të dukeshin këta aktorë, në gjininë eSi do të dukeshin këta aktorë, në gjininë e