Na ndiqni edhe në

Kuriozitete

Njihuni me vipat që kanë 5 ose më shumë fëmijë!

Njihuni me vipat që kanë 5 ose më shumë fëmijë!

Ne i njohim ata për rolet e tyre të shkëlyera në filma, por gjithashtu ju duhet t’i njihni këta vipa edhe si nëna dhe baballarë të përkushtuar ndaj fëmijëve. Më poshtë dritare.net do ju tregojë vipat që kanë 5 ose më shumë fëmijë dhe janë shumë të lumtur me familjen e tyre të madhe.

Bruce Willis- 5 vajza

Njihuni me vipat që kanë 5 ose më shumë fëmijë!

Njihuni me vipat që kanë 5 ose më shumë fëmijë!

Charlie Sheen: 3 vajza dhe 2 djem

Njihuni me vipat që kanë 5 ose më shumë fëmijë!

Eddie Murphy: 4 djem and 6 vajza

Njihuni me vipat që kanë 5 ose më shumë fëmijë!

Steven Spielberg: 4 vajza dhe 3 djem

Njihuni me vipat që kanë 5 ose më shumë fëmijë!

Mel Gibson: 2 vajza dhe 7 djem

Njihuni me vipat që kanë 5 ose më shumë fëmijë!

Angelina Jolie: 3 djem dhe 3 vajza

Njihuni me vipat që kanë 5 ose më shumë fëmijë!

Kris Jenner: 5 vajza dhe 1 djalë

Njihuni me vipat që kanë 5 ose më shumë fëmijë!

Jude Law: 3 vajza dhe 2 djem

Njihuni me vipat që kanë 5 ose më shumë fëmijë!

Tori Spelling: 2 vajza dhe 5 djem./E.B-dritare.net

Njihuni me vipat që kanë 5 ose më shumë fëmijë!