Na ndiqni edhe në

Kuriozitete

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju frymëzojnë të arrini trupin ideal!

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

Kurrë nuk jeni të vjetra për t’u dukur përrallore dhe këto gra e vërtetojnë më së miri këtë. Nga Salma Hayek, e cila akoma duket superseksi me bikini, deri te Jennifer Aniston, që s’është plakur fare ndërsa kalojnë dekadat. Këto gra tregojnë se mosha nuk duhet të jetë pengesë për t’u dukur magjepsëse.

1.Salma Hayek, 54 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

2. Jennifer Lopez, 51 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

3. Celine Dion, 52 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

4. Halle Berry, 54 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

5. Madonna, 62 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

6. Cindy Crawford, 54 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

7. Nicole Kidman, 53 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

8. Elle Macpherson, 56 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

9. Catherine Zeta-Jones, 50 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

10. Kylie Minogue, 52 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

11. Jennifer Aniston, 51 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

12. Courteney Cox, 56 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

13. Julianne Moore, 59 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

14. Goldie Hawn, 74 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

15. Mariska Hargitay, 56 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

16. Vanessa Williams, 57 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

17. Demi Moore, 57 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

18. Jane Lynch, 60 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

19. Angela Bassett, 62 vjeçe

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju

20. Jane Seymour, 69 vjeçe/K.C/dritare.net

Këto gra të famshme mbi 50 vjeçe, do t’ju