Na ndiqni edhe në

Kuriozitete

Këto gjëra ju pengojnë ta bëni gjumin rehat!

Këto gjëra ju pengojnë ta bëni gjumin rehat!

Nëse nuk flini mirë natën, dita tjetër do të jetë vërtet e lodhshme dhe e vështirë. Por çfarë e shkakton pagjumësinë, ose dhe një gjumë të parehatshëm. Dritare.net më poshtë ju tregon 10 gjërat kryesore që janë ndikues të një gjumi jocilësor.

1. Kur shkoni në shtrat të uritur

Këto gjëra ju pengojnë ta bëni gjumin rehat!

2. Kur flini në drekë, ose pasdite

Këto gjëra ju pengojnë ta bëni gjumin rehat!

3. Kur nuk hani mëngjes

Këto gjëra ju pengojnë ta bëni gjumin rehat!

4. Kur e keni dhomën e gjumit rrëmujë, ose të papastruar.

Këto gjëra ju pengojnë ta bëni gjumin rehat!

5. Kur dhoma e gjumit është shumë e nxehtë

Këto gjëra ju pengojnë ta bëni gjumin rehat!

6. Kur flini me bark

Këto gjëra ju pengojnë ta bëni gjumin rehat!

7. Kur flini me kafshën tuaj shtëpiake

Këto gjëra ju pengojnë ta bëni gjumin rehat!

8. Kur hani ëmbëlsira, para se të shtriheni në shtrat

Këto gjëra ju pengojnë ta bëni gjumin rehat!

9. Kur nuk e dini se keni probleme shëndetësore, sidomos këmbët që nuk ju lënë të flini rehat.

Këto gjëra ju pengojnë ta bëni gjumin rehat!

10. Kur flini afër një burimi zhurme./K.C/dritare.net