Na ndiqni edhe në

Kuriozitete

Këto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorë janë njëlloj si baballarët e tjerë!

Këto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorë

Të jesh baba është sfiduese, e lëre më të jesh në një familje mbretërore. Detyrat që kanë mbretërorët mund të jenë shumë të vështira, por nëse ka një gjë që nuk ndjek asnjë rregull, ajo është padyshim prindërimi. Baballarët mbretërorë u japin fëmijëve të tyre gjithë dashurinë dhe kujdesin që ata duan për t’i gëzuar pamasë. Edhe ata kryejnë detyra normale dhe ne duam të ndajmë me ju disa nga fotografitë më të mira për të nxjerrë në pah lidhjen baba-fëmijë.

Mbretëresha Elizabet dhe princi Philip me fëmijët!

Këto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorëKëto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorëKëto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorëKëto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorëKëto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorëKëto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorë

Princ Charles me djemtë, William dhe Harry

Këto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorëKëto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorëKëto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorëKëto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorëKëto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorë

Princi William me tre fëmijët e tij të vegjël

Këto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorëKëto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorëKëto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorëKëto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorë

Princi Harry me Archie

Këto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorëKëto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorëKëto fotografi vërtetojnë se etërit mbretërorë