Na ndiqni edhe në

Kuriozitete

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të njëjtën moshë!

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të

Ne priremi të harrojmë se të famshmit, pavarësisht aurës që i rrethon, janë thjesht njerëz normalë si ne. Dhe ashtu si kushdo tjetër edhe ata ndryshojnë me kalimin e kohës. Sigurisht, kjo nuk do të thotë që të gjithë e kanë përqafuar plakjen në të njëjtën mënyrë dhe ne po flasim si fizikisht, ashtu edhe mendërisht. Kështu që, ne bëmë disa hulumtime në internet dhe na dolën para disa fotografi që vërtetuan sesa ndryshe ndikon mosha te të famshmit dhe jemi të sigurt që do të habiteni. Më poshtë kemi sjellë personazhet e famshme që janë në të njëjtën moshë, por vështirë për t'u besuar se është e vërtetë.

1. Angelina Jolie dhe Tara Reid - 45 vjeçe

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të

2. Kate Upton dhe Daisy Ridley - 28 vjeçe

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të

3. Keanu Reeves dhe Nicolas Cage - 56 vjeç

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të

4. Tom Cruise dhe Bob Odenkirk - 58 vjeç

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të

5. Paul Rudd dhe Marilyn Manson - 51 vjeç

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të

6. Selena Gómez dhe Cardi B - 28 vjeçe

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të

7. Lindsay Lohan dhe Emilia Clarke - 34 vjeçe

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të

8. Josh Peck dhe Scott Eastwood - 34 vjeç

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të

9. Caitlyn Jenner dhe Meryl Streep - 71 vjeç

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të

10. Zendaya dhe Bella Hadid - 24 vjeçe

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të

11. Rebel Wilson dhe Michelle Williams - 40 vjeçe

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të

12. Adele dhe Emma Stone - 32 vjeçe

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të

13. Charlie Sheen dhe Robert Downey Jr - 55 vjeç

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të

14. Brie Larson dhe Lily Collins - 31 vjeçe

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të

15. Julia Roberts dhe Pamela Anderson - 53 vjeçe

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të

16. Fergie dhe Eva Longoria - 45 vjeçe

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të

17. Eddie Murphy dhe Forest Whitaker - 59 vjeç./K.C/dritare.net

Ju nuk do ta besoni, por këta të famshëm kanë të