Na ndiqni edhe në

Kuriozitete

Foto të mrekullueshme/ Fëmijëria, në vende të ndryshme të botës!

Foto të mrekullueshme/ Fëmijëria, në vende të ndryshme

Massimo Bietti është një fotograf italian që udhëton nëpër botë dhe kap momente të jetës së fëmijëve. Ai tashmë ka vizituar fëmijët në Indi, Rusi, Norvegji dhe shumë vende të tjera. Disa prej tyre jetojnë në zonat më të largëta dhe varfra të botës dhe secila fotografi na jep një vështrim të shkurtër të mënyrës së tyre të jetesës.

Esenca e thjeshtë, por provokues i këtyre imazheve na ka bërë përshtypje dhe ne ju sugjerojmë t’u hidhni një sy.

1. Vanuatu

Foto të mrekullueshme/ Fëmijëria, në vende të ndryshme

2. Sudani i Jugut

Foto të mrekullueshme/ Fëmijëria, në vende të ndryshme

3. India

Foto të mrekullueshme/ Fëmijëria, në vende të ndryshme

4. Etiopia

Foto të mrekullueshme/ Fëmijëria, në vende të ndryshme

5. Rusia

Foto të mrekullueshme/ Fëmijëria, në vende të ndryshme

6. Malajzia

Foto të mrekullueshme/ Fëmijëria, në vende të ndryshme

7. Bangladeshi

Foto të mrekullueshme/ Fëmijëria, në vende të ndryshme

8. Sri Lanka

Foto të mrekullueshme/ Fëmijëria, në vende të ndryshme

9. Birmania

Foto të mrekullueshme/ Fëmijëria, në vende të ndryshme

10. Kamboxhia

Foto të mrekullueshme/ Fëmijëria, në vende të ndryshme

11. Nepali

Foto të mrekullueshme/ Fëmijëria, në vende të ndryshme

12. Madagaskar

Foto të mrekullueshme/ Fëmijëria, në vende të ndryshme

13. Laosi

Foto të mrekullueshme/ Fëmijëria, në vende të ndryshme

14. Italia

Foto të mrekullueshme/ Fëmijëria, në vende të ndryshme

15. Papua Guinea e Re

Foto të mrekullueshme/ Fëmijëria, në vende të ndryshme

16. Sudani i Jugut/K.C/dritare.net

Foto të mrekullueshme/ Fëmijëria, në vende të ndryshme