Na ndiqni edhe në

Kuriozitete

Foto/ Si duken sot këto personazhe të harruara, të Disney!

Foto/ Si duken sot këto personazhe të harruara, të Disney!

Disney është një nga prodhuesit më të mirë të filmave për fëmijë. Mijëra aktorë kanë kaluar në kanalet e tyre. Aktualisht, disa prej tyre kanë karrierë të suksesshme si në botën e filmit, ashtu edhe të televizionit apo në fusha të tjera. Ka edhe të tjerë që ne nuk i ndoqëm më, pavarësisht se morën pjesë në filma apo seriale të tjera të bukura. Kjo nuk do të thotë se ata janë më pak të talentuar tani. Ata thjesht zgjodhën që jetën dhe karrierën e tyre ta mbajnë larg kamerave, ose vendosën të punojnë në ndonjë industri më të vogël.

Ne kemi sjellë për ju disa foto të personazheve të harruara të Disney-t, për t’ju treguar sesi duken ata sot, meqenëse nuk i kemi parë për një kohë të gjatë.

1. Jason Earles — Hannah Montana

Foto/ Si duken sot këto personazhe të harruara, të Disney!

2.Moisés Arias — Hannah Montana

Foto/ Si duken sot këto personazhe të harruara, të Disney!

3. David Henrie — The Wizards of Waverly Place

Foto/ Si duken sot këto personazhe të harruara, të Disney!

4. Brenda Song — The Suite Life of Zack & Cody

Foto/ Si duken sot këto personazhe të harruara, të Disney!

5. Sabrina Bryan — The Cheetah Girls

Foto/ Si duken sot këto personazhe të harruara, të Disney!

6. Allisyn Ashley Arm — Sonny with a Chance

Foto/ Si duken sot këto personazhe të harruara, të Disney!

7. Kaycee Stroh — High School Musical

Foto/ Si duken sot këto personazhe të harruara, të Disney!

8. Keke Palmer — Jump In!

Foto/ Si duken sot këto personazhe të harruara, të Disney!

9. Anneliese van der Pol — That’s So Raven

Foto/ Si duken sot këto personazhe të harruara, të Disney!

10. Jake Thomas — Lizzie McGuire/K.C/dritare.net

Foto/ Si duken sot këto personazhe të harruara, të Disney!