Na ndiqni edhe në

Kuriozitete

Foto/ Mirësia e këtyre njerëzve është më e madhe se zemrat e tyre!

Foto/ Mirësia e këtyre njerëzve është më e madhe

Le të ndalemi për një sekondë për të lavdëruar njerëzit dhe aftësinë e tyre për të ndarë momente mirësie me pjesën tjetër të botës. Nuk ka rëndësi nëse ata ndihmojnë njerëz në nevojë apo kafshët e pafuqishme, por vetëm duke i parë na jepni shpresë dhe na ndihmojnë të shohim që nuk jemi aq të pafat në fund të fundit. Këta njerëz do t’jua zbukurojnë ditën.

1. "Një djalë që ushqen një kotele në metro"

Foto/ Mirësia e këtyre njerëzve është më e madhe

2. "Dhurova flokët e mi dhe mblodha mbi 8,000 dollarë për Shoqatën Kanadeze të Kancerit!"

Foto/ Mirësia e këtyre njerëzve është më e madhe

3. “Babai im pyeti nëse mund të m’i priste flokët. Ai donte të mësonte dhe të praktikohej që pastaj t’ia priste flokët e nënës sime të sëmurë."

Foto/ Mirësia e këtyre njerëzve është më e madhe

4. "Një anëtar i stafit të sigurisë kujdeset për qenin e një klienti ndërsa ai bën pazar.”

Foto/ Mirësia e këtyre njerëzve është më e madhe

5. "Duke u kujdesur për një familje të vogël të adhurueshme që u braktis, gjatë një evakuimi"

Foto/ Mirësia e këtyre njerëzve është më e madhe

6. "Mora një 'A' në testet e mia të shkencës dhe matematikës. Motra ime e vogël bëri kek dhe tortë për mua!"

Foto/ Mirësia e këtyre njerëzve është më e madhe

7. "Unë i dhurova një veshkë motrës sime, e cila po luftonte me lupusin."

Foto/ Mirësia e këtyre njerëzve është më e madhe

8. “Vëllai im është shumë autik. Ne e çuam atë në një anije pirate dhe ky pirat i mrekullueshëm e trajtoi atë si shokun e tij më të mirë.”

Foto/ Mirësia e këtyre njerëzve është më e madhe

9. "Babai im (i cili nuk di të gatuajë) e dinte që unë do të isha në takime gjithë ditën, kështu që ai u zgjua shumë herët dhe më bëri petulla dhe kafe."

Foto/ Mirësia e këtyre njerëzve është më e madhe

10. "Duke u mësuar të vegjëlve të mbledhin plehrat në plazh"

Foto/ Mirësia e këtyre njerëzve është më e madhe

11. Ky njeri i mirë mbron nga shiu një oficere, në Serbi

Foto/ Mirësia e këtyre njerëzve është më e madhe

12. "M’u deshën 6 orë për të shpëtuar këtë kotele. ‘Karikuesi’ është e sigurt në shtëpinë time tani!"

Foto/ Mirësia e këtyre njerëzve është më e madhe

13. "Duke shpëtuar lepujt e pyjeve nga zjarret"/K.C/dritare.net

Foto/ Mirësia e këtyre njerëzve është më e madhe