Na ndiqni edhe në

Kuriozitete

Foto/ Këta njerëz e bëjnë botën tonë një vend më të mirë, pa pritur gjë në këmbim!

Foto/ Këta njerëz e bëjnë botën tonë një vend

Ndërsa ata mund të jenë të rrallë, heronjtë e panjohur të botës sonë janë ata që vazhdimisht e bëjnë jetën e të tjerëve më të mirë. Heronjtë ekzistojnë vërtet. Ata nuk largohen kur një mik ka nevojë për ta, apo një i huaj.

Dritare.net ka sjellë për ju më poshtë njerëzit që e bëjnë botën tonë një vend më të bukur, pa pritur asgjë në këmbim.

1. Këta të rinj mblidhen rregullisht për të pastruar parqet.

Foto/ Këta njerëz e bëjnë botën tonë një vend

2. Erdha në shtëpi dhe gjeta babanë që thante një sorrë me tharëse flokësh.

Foto/ Këta njerëz e bëjnë botën tonë një vend

3. Kjo nënë bëri 798 çanta dhe i dhuroi për fëmijët në nevojë.

Foto/ Këta njerëz e bëjnë botën tonë një vend

4. Këta djem më ndihmuan të gjeja rrugën për në shtëpi, kur humba në Japoni.

Foto/ Këta njerëz e bëjnë botën tonë një vend

5. Unë bëra 35 tavolina për studentët, në lagjen time.

Foto/ Këta njerëz e bëjnë botën tonë një vend

6. Gjetëm 9 kotele në një kuti. Unë dhe miqtë e mi i adoptuam.

Foto/ Këta njerëz e bëjnë botën tonë një vend

7. Stomatologu ynë dhe gruaja e tij ishin veshur kështu që t'ia kontrollonin pa problem dhëmbët vëllait tim autik.

Foto/ Këta njerëz e bëjnë botën tonë një vend

8. Shoferi ynë i autobusit pa një fëmijë duke qarë në rrugë sepse i ishte prishur biçikleta. Kështu që ai ndaloi autobusin dhe e ndihmoi ta rregullonte.

Foto/ Këta njerëz e bëjnë botën tonë një vend

9.Vajza ime e vogël që ndihmon shoqen e saj të dalë nga gropa.

Foto/ Këta njerëz e bëjnë botën tonë një vend

10. Babai im me një qese palcë kockash, dhuruar nga një i huaj 38-vjeçar në Gjermani për t’i shpëtuar jetën e tij.

Foto/ Këta njerëz e bëjnë botën tonë një vend

11. E dashura ime humbi portofolin ku kishte shumë para. Ky tipi e gjeti, e kontaktoi dhe ia ktheu asaj me gjithçka brenda.

Foto/ Këta njerëz e bëjnë botën tonë një vend

12. E pashë këtë zonjë duke mbledhur plehra në Manhattan. Ndihma për ta bërë botën një vend më të mirë.

Foto/ Këta njerëz e bëjnë botën tonë një vend

13. Babai im veteran, 18 vjeç vs 77 vjeç!

Foto/ Këta njerëz e bëjnë botën tonë një vend

14. Fëmija ynë 4-vjeçar donte të sigurohej që macja jonë ishte rehat, pasi e shtruam në spitalin e kafshëve./K.C/dritare.net

Foto/ Këta njerëz e bëjnë botën tonë një vend