Na ndiqni edhe në

Kuriozitete

Eksperienca e parë e këtyre personave në kuzhinë, do ju shkrijë së qeshuri!

Eksperienca e parë e këtyre personave në kuzhinë, do ju

Duhet thënë se kuzhina nuk është vetëm dëshirë. Këtë na e vërtetojnë më së mirë, rastet e mëposhtme. Mos mendoni se të gjithë janë kuzhinierë të mirë, vetëm nga fotot në instagram. Eksperienca e parë e burrave dhe grave, që janë nisur me një qëllim të mirë, për të qenë shefa të kuzhinës edhe në 5 minuta, gati nuk ka rezultuar fatale. Por meqë asgjë e keqe nuk ka ndodhur, le të argëtohemi pak.

"I thash bashkëshortit të presë një avokado".

Eksperienca e parë e këtyre personave në kuzhinë, do ju

"Unë bëra bukë me banane për herë të parë. Le të themi që nuk ishte ashtu siç mendova!

Eksperienca e parë e këtyre personave në kuzhinë, do ju

Desha të gatuaj pak mish.

Eksperienca e parë e këtyre personave në kuzhinë, do ju

Doja të bëja një patate të pjekur, por u poq më shumë se ç'duhet.

Eksperienca e parë e këtyre personave në kuzhinë, do ju

Mendova se ishte një enë qelqi.

Eksperienca e parë e këtyre personave në kuzhinë, do ju

Pa koment.

Eksperienca e parë e këtyre personave në kuzhinë, do ju

E rëndësishme është pica.

Eksperienca e parë e këtyre personave në kuzhinë, do ju

Talent.

Eksperienca e parë e këtyre personave në kuzhinë, do ju

/L.F-dritare.net