Na ndiqni edhe në

Kuriozitete

3 gjëra, që gjatësia e gishtave, tregon për personalitetin tuaj

3 gjëra, që gjatësia e gishtave, tregon për personalitetin

Pamja jonë vjen nga gjenetika, por disa pjesë të trupit tonë, tregojnë shumë për personalitetin që ne kemi. Dritare.net, sot, ju tregon se çfarë tregon gjatësia e gishtave për ju.

Për të bërë këtë test, ju fillimisht duhet t’i hidhni një sy gishtave të dorës tuaj, dhe bëni krahasimet si në foto, për të parë si duken gishtat tuaj.

Gishti tregues më i vogël sesa gishti i unazës

3 gjëra, që gjatësia e gishtave, tregon për personalitetin

Njerëzit që kanë gishtin e unazës më të gjatë sesa gishti tregues janë tërheqës, karizmatikë dhe simpatikë. Ata kanë aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe dinë si të marrin vëmendje. Kjo është arsyeja pse ata shkëlqejnë në çdo situatë. Synimet dhe obejktivat e tyre janë gjithmonë lartë.

Gishti tregues më i gjatë sesa gishti i unazës

3 gjëra, që gjatësia e gishtave, tregon për personalitetin

Njerëzit që kanë gishtin e unazës më të shkurtër sesa gishti tregues habi të sigurt në vete dhe vetëbesues. Ata janë udhëheqës të mirë dhe shumë të qetë. Normalisht nuk janë njerëz që bënë hapin e parë, pasi kanë një mendje shumë analitike. Gjithmonë janë spontanë.

Gishti tregues i barabartë me gishtin e unazës

3 gjëra, që gjatësia e gishtave, tregon për personalitetin

Njerëzit me gishtin e mesit dhe gishtin tregues të barabartë janë shumë të kujdesshëm, të balancuar, të qetë dhe me këmbë në tokë. Ata kanë personalitet shumë të butë dhe përpiqen të shmangin situatat konfliktuale. Pasiguria i bën të ndihen jo shumë mirë./E.B-dritare.net