Na ndiqni edhe në

Kuriozitete

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një mijë fjalë!

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një

Shpesh ju mund të shihni në rrjete sociale foto që tregojnë dy dimensione të ndryshme, si ka qenë dikur një njeri, si është sot. Si ka qenë para se të dobësohet dikush dhe si është pas. Ndonjëherë, këto krahasime mund të jenë të habitshme. Madje mund të duket se këto krahasime janë ose të inskenuara ose të fotoshopuara. Por të gjitha fotot në këtë artikull janë realizuar nga njerëz të vërtetë, të cilët ndoshta janë tronditur nga ky kontrast i fuqishëm.

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një

“Sapo gjeta nuancën perfekte të lëkurës sime, Gralin e shenjtë!"

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një
“Para dhe pasi e nxora qenin në park!”

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një
“Rhinoplastika, 6 muaj pas”

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një
"Unë 26 dhe 33 vjeç. Pa dieta apo operacione, vetëm një mënyrë jetese të shëndetshme!"

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një
"Dollapi im para dhe pas pastrimit"

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një
"Veshët e mi para dhe pas rikuperimit (u deshën tre vjet që të shëroheshin)"

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një

“Pamja ime me 2 vite diferencë. Pesha ime nuk ka ndryshuar, por kam filluar të ushtrohem."

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një
“Para dhe pas: 2 vite dhe pak dashuri më vonë”

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një

“Mamaja ime bëri një lifting të plotë të fytyrës. Ajo është 66 vjeç”.

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një
"Ndonjëherë nuk e njoh veten në pasqyrë."

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një
"Kam ribërë dorezën time Power!"

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një
“Lifting i qafës: 18 ditë pas operacionit. Shumë e kënaqur me rezultatin.”

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një
“Praktiko që të përparosh! Torta ime e parë dhe torta sot!"

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një

"Ndryshova stilin tim të jetesës dhe fillova të kujdesem për lëkurën time."

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një

"Qeni im para dhe pas qethjes!"

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një
"Jam shumë krenare që arrita t'i transformoj këta shkopinj në krahë normalë njerëzorë!"

17 foto “para dhe pas” që flasin më shumë se një
"Nofka ime ishte "E shëmtuara Betty."/K.C/dritare.net