Na ndiqni edhe në

Kronikë

Sekuestrohen 37 pasuri, në llogari të dy bosëve të drogës!

Sekuestrohen 37 pasuri, në llogari të dy bosëve të

Prokuroria e Fierit ka sekuestruar 37 pasuri me vlerë 2.5 milionë euro në pronësi të dy vëllezërve.

Kjo pasi vëllezërit me iniciale J.H dhe G.H akuzohen si të përfshirë në trafikun e drogës dhe se pasuritë janë fituar nga ky aktivitet. Të dy vëllezërit janë nën hetim për veprën penale “Trafikim i narkotikëve”.

“Pasuritë e sekuestruara si më poshtë:

1. Pasuri të llojit “njësi shërbimi”, me sipërfaqe 375.4 m², me vendodhje në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

2. Pasuri të llojit “bodrum garazhde” me sipërfaqe 198.5m2 në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

3. Pasuri të llojit “bodrum garazhd” me sipërfaqe 113m2 në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

4. Njësi tregtare “Magazinë” me sipërfaqe 1200 m2, në rrugën interurbane kryesore “Fier-Lushnje”;

5. Pasuri e llojit “Papafingo”, me sipërfaqe totale 399.6 m², në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu”, Fier;

6. Pasuri e llojit “Apartament”, me sipërfaqe totale 56.9 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

7. Pasuri e llojit “Apartament”, me sipërfaqe totale 102 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

8. Pasuri e llojit “Apartament”, 73.9 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

9. Pasuri e llojit “Apartament”, 103.8 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

10. Pasuri e llojit “Apartament”, 73.9 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

11. Pasuri e llojit “Apartament”, 102 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu”, Fier;

12. Pasuri e llojit “Apartament”, 100.4 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

13. Pasuri e llojit “Apartament”, 78.7 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

14. Pasuri e llojit “Apartament”, 100.4 m, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

15. Pasuri e llojit “Tokë Truall”, 1500 m2, km 12, rruga interurbane kryesore “Fier-Lushnje”;

16. Pasuri e llojit “Tokë Arë”, me sipërfaqe 1920m2, në Lushnje;

17. Pasuri e llojit “Tokë Arë”, me sipërfaqe 1998 m2 në Lushnje.

18. Pasuri e llojit “Tokë Arë”, me sipërfaqe 607 m2, në Lushnje;

19. Pasuri e llojit “Tokë Arë”, me sipërfaqe 893 m2, në Lushnje;

20. Pasuria e llojit “Tokë Arë”, me sipërfaqe 935 m2, në Lushnje;

21. Pasuria e llojit “Tokë Arë”, me sipërfaqe 1063 m2, në Lushnje;

22. Pasuri lloji “Ullishte”, me sipërfaqe 3300 m2, në Kolonjë, Lushnje;

23. Pasuri e luajtshme automjet “Mercedes-Benz” ML, model AMG, viti prodhimi 2011;

24. Pasuri e luajtshëme automjet “Hyndai Avante”, viti prodhimi 2016;

25. Pasuri e luajtëshme automjet “Hyndai Tucson”, viti prodhimi 2021;

26. Subjektit tregëtar PF, me emër “Xh. H.”.

27. Subjekt tregëtar PF,me emër “A.H.”, me objekt të veprimtarisë: “Palestër dhe Qëndër Estetike”.

28. Subjektit tregtar PF, me objekt të veprimtarisë “Fermë bujqësore”;

29. Subjektit tregtar “E.F”, me objekt të veprimtarisë: “Palester, hapesire per aktivitete te ndryshme sportive si dhe operacione tregtare me pasuri të luajtshme dhe të paluajtshme, si dhe të administroje, të bleje, të shese,...”.

30. 6 (gjashtë) llogari bankare dhe shumave monetare në këto llogari, në total 97.150 (nëntëdhjetë e shtatë mijë e njëqind e pesëdhjetë mijë) Euro dhe 1,575.142 (njëmilion e pesëqind e shtatëdhjetë e pesë mijë e njëqind e dyzetë e dy) Lekë, në emër të shtetasve A.H., G.H., J.H., B.H. dhe subjektit “E.F.”sh.p.k., pranë dy bankave të nivelit të dytë në Shqipëri”, njofton prokuroria./M.K-dritare.net