Na ndiqni edhe në

Kosova dhe Rajoni

Kjo është pamja e re e Newborn në Prishtinë!

Kjo është pamja e re e Newborn në Prishtinë!

Për 13 vjetorin e Kosovës shtet, Newborn në Prishtinë ka marrë një tjetër pamje. Monumenti që është vendosur për herë të parë në 2018 me shpalljen e Pavarësisë, ndryshon pamje çdo 17 shkurt.

Kjo është pamja e re e Newborn në Prishtinë!Kjo është pamja e re e Newborn në Prishtinë!

Fisnik Ismaili, ideuesi i Newborn , ka zbuluar pamjen e re të këtij viti të monumentit, që është i mbuluar me shenjat e duarve të qytetarëve, ngjyrosur me ngjyrën e ushtrisë.

Kjo është pamja e re e Newborn në Prishtinë!Kjo është pamja e re e Newborn në Prishtinë!Kjo është pamja e re e Newborn në Prishtinë!

Motoja e monumenti këtë vit është “Ne e prumë paqen bashkë”! /L.F-dritare.net

Kjo është pamja e re e Newborn në Prishtinë!Kjo është pamja e re e Newborn në Prishtinë!Kjo është pamja e re e Newborn në Prishtinë!