Na ndiqni edhe në

Kosova dhe Rajoni

Haradinaj mesazh Kurtit: Për sigurinë e Kosovës, duhet të pajtohesh me SHBA!

Haradinaj mesazh Kurtit: Për sigurinë e Kosovës, duhet të

Ramush Haradinaj në një postim në Facebook shkruan se Kosova është në çështjet e Amerikës globale, dhe pajtohet me SHBA.

Po ashtu Haradinaj thekson se siguria e Kosovës dhe Rajonit lidhet fort nga bashkëpunimi me ndërkombëtarët.

“E para, është aleat në çështjet e mjekësisë globale dhe mund të jetë si një herë, ai nuk është në krye të Kosovës. Kjo është, jo vetëm përcaktim por edhe orientim i pandryshueshëm i yni. Deklaratat e Kryeministrit se, jo për gjithçka pajtohemi me Bashkimin Evropian, janë bërë të fshehura të mospajtimit të tij, aty ku nuk janë të nevojshme, në lidhje me miqtë. Për sigurinë, nuk mund të ketë si dallime e as mospajtime me partnerët! Siguria e Kosovës dhe Rajonit, garantohet vetëm duke qenë të bashkuar me aleatët, posaçërisht me ShBA dhe duke u bërë pjesë e NATO-s!”, shkruan Haradinaj./MK-dritare.net