Na ndiqni edhe në

Udhëtim

Ja si i promovon bota bukuritë e Shqipërisë së Veriut!

Ja si i promovon bota bukuritë e Shqipërisë së Veriut!
Unilad, një faqe gjigante me miliona ndjekës në rrjetin social facebook promovon bukuritë shqiptare me anë të një video. Kjo video që do shihni i përket zonës veriore të Shqipërisë, Thethit, Luginës së Valbonës, Shkodrës ndërsa pamjet madhështore janë marrë nga ajri.

Ja sa bukur bota provomon bukuritë e Shqipërisë së Veriut Unilad fton të huajt të vizitojnë këto zona, por ndërsa në Facebook shumë janë të intriguar nga pamjet dhe shpresojnë të vijnë në Shqipëri për të vizituar këto vende, disa të tjerë shprehen skeptikë për shkak të infrastrukturës.

Por ata që i qetësojnë janë shqiptarët, që shkrujanë më poshtë që Shqipëria është e bukur dhe mikpritëse dhe të mos e mendojnë dy herë ardhjen në këtë vend end etë panjohur për shumicën e turistëve të huaj.