Na ndiqni edhe në

Ekonomi

Euroja dhe dollari në rritje, ja me sa këmbehet valuta sot!

Euroja dhe dollari në rritje, ja me sa këmbehet valuta sot!

Euroja dhe dollari në rritje, ja me sa këmbehet valuta sot!