Na ndiqni edhe në

Aktualitet

Enti Rregullator i Energjisë miraton vendosjen e rritjes së çmimit të energjisë për fashën mbi 800 kwh!

Enti Rregullator i Energjisë miraton vendosjen e rritjes së

Enti rregullator i Energjisë miratoi sot vendosjen e fashës prej 800 kilovatësh dhe çmimin e ri që do paguajnë familjet që kalojnë fashën 800 kwh. Çmimi i ri do të jetë 42 lekë kilovati.

Më herët KESH ka miratuar tarifat e shitjes së energjisë elektrike për FSHU, duke vendosur që çmimi për energjinë e klientëve familjarë për konsumin mbi 800 kwh/muaj, të jetë 34.3 lekë/Kwh, ndërsa për konsumatorët e tjerë do shitet aq sa tani 2.4 lekë kilovati.