Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Dua Lipa përfundon në gjykatë!

Dua Lipa përfundon në gjykatë!

Dua Lipa është paditur pasi ka postuar një Instagramin e saj një foto të një fotografi, pa e përmenduar atë. Kjo është hera e dytë që ndodh brenda një viti. Këtë herë, fotografi Robert Barbera, pretendon se këngëtarja ka shkelur të drejtat e autorit pasi postoi fotot që ai i bëri në korrik 2018.

“Pa leje ose autorizim nga paditësi, i pandehuri zgjodhi, kopjoi dhe shfaqi vullnetarisht secilën nga fotografitë e mbrojtura nga e drejta e autorit të paditësit,” thuhet në ankesë. Fotot në fjalë tregojnë Lipën e veshur me një pulovër të zezë që mban fjalën “HEROES” me shkronja të mëdha./M.T/dritare.net