Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Rama: Në 5 muaj, 1200 ton prodhime shqiptare të akuakulturës u eksportuan!

Rama: Në 5 muaj, 1200 ton prodhime shqiptare të akuakulturës u

Kreu i qeverisë Edi Rama, duke publikuar një video në facebook, shkruan se në muajt e parë të këtij viti eksportuam rreth 1200 ton prodhime shqiptare të akuakulturës drejt tregjeve të BE-së.

"Në fermat e akuakulturës “Alb- Adriatico 2013” dhe “Al Marina” në Gjirin e Vlorës

Në 5 muajt e parë të këtij viti eksportuam rreth 1200 ton prodhime shqiptare të akuakulturës drejt tregjeve të BE-së. Ndërkohë përmes programeve mbështetëse, vijojmë të financojmë direkt industrinë e peshkimit, e cila në 5 vitet e fundit është rritur më shumë se në 25 vitet e mëparshme të marra së bashku"-shkruan kreu i qeverisë, Edi Rama./I.M-Dritare.net