Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Euro dhe puandi në rënie. Ja me sa këmbehet monedha e huaj sot!

Euro dhe puandi në rënie. Ja me sa këmbehet monedha e huaj sot!

Më poshtë gjeni kursin zyrtar të këmbimit valutor, datë 6 korrik 2020, të publikuar nga Banka e Shqipërisë./E.B-dritare.net

Euro dhe puandi në rënie. Ja me sa këmbehet monedha e huaj sot!

Euro dhe puandi në rënie. Ja me sa këmbehet monedha e huaj sot!