Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

 Foto/Kur natyra bën shakara

 Foto/Kur natyra bën shakara

Ndonjëherë natyra krijon imazhe të ngjashme të frutave dhe perimeve me jetën reale. Dritare.net sjell ngjashmëri të frikshme të këtyre frutave dhe perimeve me njerëzit dhe kafshët . Fotot mund t’i ndiqni më poshtë. Mos i humbisni!/ E.B-dritare.net