Zgjidhni këto modele këpucësh, për këmbë të ngroha në dimër!

Nëse tani që është dimër, gishta e këmbëve kanë filluar t’ju mpihen  nga i ftohti, atëherë po lexoni artikullin e duhur. Ndonjëherë çorapet e ngrohta nuk janë të mjaftueshme për të qëndruar ngrohë. Juve ju nevojiten fillimisht një palë këpucë të mirë dhe të ngroha.

LEXO DHE :  Çfarë është shkolla e estetikës dhe bukurisë “Beautycare”!

Related image

Dritare.net ju ka sjellë disa nga modelet e preferuara këtë dimër, që jo vetëm janë të bukura dhe moderne, por edhe super të ngrohta. Shikoni galerinë për fotot./E.B-dritare.net

Vëmendje: Nëse nuk ju shfaqet galeria, klikoni këtuPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.