Na ndiqni edhe në

Arkiv

Video/ Të ftoj për drekë te shef Xhema!

Video/ Të ftoj për drekë te shef Xhema!

Ende nuk e ke  munduar ku të shkosh për drekë? Epo, ne të dritare.net, të sugjerojmë një vend ideal për të shtunën, për të shijuar një pjatë vegane fantastike, nga duart e shefit më të mirë në Shqipëri.

Në Veggies Tirana, sot ti mund të shijosh një ‘Veggies Tartar’ të shijshëm e të shëndetshëm, që s’e ke provuar në asnjë vend tjetër.

Nëse nuk na beson, shiko videon më poshtë, dhe nisu menjëherë për të Veggies Tirana, që ndodhet në rrugën Nikolla Tupe, në Bllok. Atje të pret shef Xhema dhe stafi i tij fantastik, që ti të provosh dhe shijosh pjatat më unike në kryeqytet./dritare.net

https://www.youtube.com/watch?v=9u09qYkXwGo

  • Video realizuar nga gazetari i dritare.net, Daniel Muçaku