Video/ Suisse moi, një udhëtim në Shqipëri

Suisse moi, është një blog udhëtimesh që bën reportazhe në të gjithë botën. Përfaqësuesi kryesorë është Sylvain Nicolieri i cili e konsideron veten një nomad. Gjashtë muaj të jetës i kalon në Zvicër dhe gjashtë muaj të tjerë në udhëtim, për më shumë se 12 vjet, dhe aventurën e tij të radhës e ka kryer në Shqipëri.

“Kur u nisëm për Shqipëri nuk e dinim se çfarë na priste, por me dëshirë për të mësuar më shumë për këtë vend. Vizituam xhamitë, katedralen ortodokse, bllokun, ngjitëm piramidën, bunkerët e shumë gjëra të tjera, pamë natyrën e mrekullueshme shqiptare dhe ndërthurjen e jashtëzakonshme të arkitekturës, feve dhe njerëzve,” – tregon Sylvain Nicolieri në faqen e tij.

Bashkë me këtë, ai ka shpërndarë edhe një video nga ky udhëtim unik./dritare.net/

IMAG03981-1024x579 IMAG0429-1024x579 IMAG0436-1024x561 IMAG0448-1024x560 IMAG2309-1024x562 IMAG2426-1024x576 IMAG03941-1024x579

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.