Ushqimet që po i prishni, duke i mbajtur në frigorifer!

Nuk është nevoja për frigorifer, këto ushqime rrinë edhe në temperatura ambienti.

Dritare.net ka sjellë për ju ushqimet që po i prishni, duke i mbajtur në frigorifer. Mos e bëni më këtë gabim? Ruajini në temperatura ambienti, në bufe dhe do të rezistojnë më shumë, se në frigorifer./K.C/dritare.net

LEXO DHE :  Video/ Të ftoj për drekë te shef Xhema!


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.