Unë jam optimist, veçanërisht sot!

Nga Tritan Shehu

Asnjëherë nuk duhet të harrojmë sesi sot më 22 Mars 1992 për Shqipërinë historia për herë të parë hyri në një “rrugë” të re, në atë të aspiruar në shekuj, në atë që është “rruga” e jonë.

Hyri në “rrugën” e demokracisë, pluralizmit, udhëtimit tonë përfundimtar drejt Europës e Perëndimit.

Pavarësisht nga vështirësitë, oshilacionet, pengesat, unë gjykoj se kjo është tashmë një “rrugë” me një drejtim për ne.

LEXO DHE :  Disa ide kreative si t’i përdorni gjërat e vjetra!

Sidoqoftë rreziqet e zgjatjes së saj nëpër “shtigje” të ngatërruara, të errëta e me plot pengesa ekzistojnë akoma.

Vuajtjet, tragjeditë dhe sorollatjet për ne shqiptaret nëpër historinë e shumë shekujve, duhet të na bëjnë të përgjegjshëm e te vendosur për të reaguar sot me force e qartësi, që kjo të mos përsëritet rishtazi.

Unë jam i bindur se nuk do ta lejojmë të përsëritet!/dritare.net

Marrë nga Facebook-u i autorit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.