Tusk për largimin e Britanisë nga BE: Ju do na mungoni

Presidenti i Këshillit Europian, Donald Tusk, duke folur në emër të të gjithë Bashkimit Europian i është drejtuar Britanisë së Madhe me fjalët: “Ju do na mungoni’

Tusk kujtoi se gjysma e britanikëve kanë votuar për të qëndruar në Bashkimin Europian në referendumin e 23 Qershorit të vitit të kaluar.

LEXO DHE :  Ngjela; Ndjekja penale e Ilir Metës, do t'i hapte negociatat me BE!

Për këtë arsye presidenti i Këshillit Europian është shprehur nw njw deklaratw nw Bruksel:

“Nuk ka asnjë arsye për t’u dukur sikur kjo është një ditë e lumtur, as për Brukselin as për Londrën”,

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.