Tre gjërat që burrat duan t’i dëgjojnë çdo ditë, nga gratë

Nëse keni një të dashur, të fejuar apo bashkëshort pranë jush dhe nuk doni të ndaheni prej tij, thoni çdo ditë tre fjalë magjike dhe ata do ju duan gjithmonë. Ju duhet t’u thoni;

1. Je shumë i pashëm

Credit: Pixabay

Burrat zakonisht i kanë zili gratë, sepse ato marrin shumë komplimente. Veçanërisht kur bëhet fjalë për pamjen. Edhe gratë duhet t’u thonë partnerëve të tyre jeni të pashëm, gjithmonë në mënyrë të sinqertë.

2. “Faleminderit” dhe “të lutem”

LEXO DHE :  Thyehen  përsëri burgjet greke, arratisen dy shqiptarë

Credit: Pixabay

Gratë janë më frymëzuese, dhe mirënjohja është një formë frymëzimi. Nëse i thoni partnerit tuaj ‘faleminderit’ dhe ‘të lutem’, ai do përpiqet të bëjë më shumë për ju, informon dritare.net. Nëse ju e falënderoni një herë, ai do ju falënderojë 100 herë në 100 mënyra të ndryshme.

3. Të dua

Credit: Pixabay

Të gjithë duan ta dëgjojnë këtë fjalë. Gjithkush e di se është i rëndësishëm dhe do të ndihet i dashur dhe i dëshiruar./E.B-dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.