Tradhtia nuk bëhet më në hotel apo zyrë. Nuk do ta besoni cili është vendi i ri!

Sipas studimeve të ndryshme, tradhtitë më të shpeshta ndodhin ose nëpër hotele ose në vendin e punës.

Por së fundmi, një dedektiv australian, ka zbuluar se më shumë se gjysma e tradhtive ndodhin në Facebook.

Luke Athens për më shumë se 20 vote ka qenë në ndjekje të partnerëve tradhtarë dhe kohët e fundit ai ka vërejtur që ata tradhtojnë në Facebook, si vend më pak të ekspozuar./panorama/Daily Mail/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.