Test për sytë, dalloni cila nga logot është e saktë!

Sipas statistikave, një person sheh nga 4.000 në 10.000 reklama në ditë. Kjo është arsyeja pse kompanitë në mbarë botën shpenzojnë kaq shumë para për t’i bërë logot dhe emrin e tyre të njohur. Dritare.net sot në këtë artikull, do ju tregojë disa foto, në formë testi, që do ju ndihmojë të kontrolloni vigjilencën tuaj me ndihmën e një prove të thjeshtë.

Mos humbisni kohë por, realizoni sa më parë këtë test duke dalluar cila nga logot është e saktë dhe cila është e gabuar.  Në fund do gjeni edhe përgjigjet e sakta, por gjithashtu edhe rezultatin tuaj në bazë të numrit të përgjigjeve të sakta që keni gjetur.

LEXO DHE :  Greqi/ Fundi i “Kaikia-ve” me para nga Brukseli

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Logoja e saktë tek 1

Logoja e saktë tek 2

Logoja e saktë tek 3

Logoja e saktë tek 4

 

Logoja e saktë tek 5

Logoja e saktë tek 6

Logoja e saktë tek 7

Logoja e saktë tek 8

Logoja e saktë tek 9

Logoja e saktë tek 10

Logoja e saktë tek 11

0-5 përgjigje të sakta: Njohja e logove nuk janë fuqia juaj. Lajm i mirë është se ka një avantazh për të gjitha këto – reklama nuk do të jetë në gjendje të ndikojë në ju aq sa duhet.

6-11 përgjigje të sakta: rezultate të mira! Ndoshta ju keni një listë tuajën të markave të preferuara. Dhe ne jemi të sigurt që ju mbani mend të gjitha logot e tyre./A.C/dritare.net

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.