Të vishesh mirë apo të ndjekësh modën? Koleksioni i ri ndonjëherë kthehet në tmerr 

 

Dizanjerët  më të mirë që merren me rrobat që bëhen trend, akoma pa dalë në shitje, në njëfarë mënyre janë mashtrues mjaftë të zotë që arrijnë të bindin miliarda njerëz, për të veshur rrobat që ata  prodhojnë.

Edhe njerëzit janë ndikuar nga moda dhe janë të mpirë nga përhapja e një trendi, dhe mendojnë se të gjithë duhen të vishen njëlloj.Moda krijon tendenca jashtëzakonisht të egra dhe pak a shumë njerëzit vihen në lojë. Ndodh që njerëzit të veshin rroba nga koleksionet më të fundit, por nuk i veshin me dëshirë, i veshin vetëm sepse ndihen të detyruar të ndjekin modën.

LEXO DHE :  Rama-shqiptarëve: Më 30 qershor nuk do të ketë vëllavrasje!

Dritare.net ka mbledhur disa foto nga rrobat  dhe aksesorët më të neveritshëm që njerëzit mbajnë veshur./A.C/dritare.netPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.