Të bëjnë gjithmonë të qeshësh. Mbani kafshë në shtëpi për të qenë të lumtur!

Hulumtimet kanë zbuluar se njerëzit që mbajnë kafshë shtëpiake janë emocionalisht më të qetë në krahasim me njerëz të tjerë që nuk mbajnë kafshë në shtëpi.

Mbajtja e një kafshe shtëpiake ka shumë anë të mira për njeriun. Ju largojnë stresin, ju mbajnë në lëvizje, sfidojnë  vetminë dhe gjithashtu zgjerojnë besimin tuaj.

Nëse jeni të mërzitur pjesën më të madhe të kohës, dritare.net ju sugjeron që ju duhet një shoqërues i mirë, i  dashur dhe i ëmbël që t’ju rikthejë humorin, dhe për këtë ju duhet të keni një kafshë në shtëpi.

LEXO DHE :  Foto/ Dha dorëheqjen, rrjeti shpërthen në meme ndaj Theresa May

Shikoni fotot në galerinë më poshtë, dhe do na besoni se njerëzit janë më të lumtur kur mbajnë një kafshë në shtëpi./A.C/dritare.net

Vëmendje: Nëse këtë artikull e keni hapur nga Facebook, për të shikuar foto-galerinë e plotë, ju lutem klikoni në www.dritare.net.



PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.