10:07 - 19 Shkurt, 2020

Etiketim: zonat me rrezik sizmik

Të saktësohen zonat me rrezik sizmik/ 4 kërkesat e Metës ndaj...

Pas takimit me pedagogët dhe drejtuesit shkencorë, lidhur me situatën e krijuar pas tërmetit, presidenti Meta, postoi në facebook-un e tij, katër kërkesa për...