21:32 - 27 Shkurt, 2020

Etiketim: zgjedhje shqiptare

Eksperti austriak dhe Jeep-i i tij në zgjedhjet shqiptare

Nga Luna Ruvina E mos thuaj po deshe “Paraja shkon te paraja”, i thashë vetes kur një eksperte e BE-së nga Ballkani më tregoi se...