11:02 - 24 Shtator, 2019

Etiketim: zbardhet agjenda

Nesër mblidhet Asambleja e Partisë Socialiste, zbardhet agjenda

Ditën e nesërme, në orën 16:00 do të mblidhet Asambleja e Partisë Socialiste. Sot është zbardhur agjenda, dhe mësohet se punimet do të nisin...