06:22 - 16 Shtator, 2019

Etiketim: YLBER

Një libër i ri për mbretëreshën Elizabeth II, ja për çfarë...

Të gjithë e dimë sesa “cool” është mbretëresha, sa i takon stilit dhe veshjeve elegante që ajo ka. Nëse dikush meriton një libër për elegancë...