22:50 - 17 Gusht, 2019

Etiketim: xhakete lekure

Disa mënyra si të kombinoni xhaketat e lëkurës, në dimër

Ka shumë pak materiale të cilat nuk dalin kurrë nga përdorimi, dhe një ndër to janë edhe xhaketat e lëkurës.  Ajo është veshur fillimisht...