04:31 - 19 Nentor, 2019

Etiketim: VIZE TURISTIKE

Vizë turistike në SHBA? Ambasada jep këshillat!

  Ambasada  e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, përmes një postimi në rrjetet sociale ka shkruar se nëse një shtetas shqiptar përfiton vizë...

Ambasada Amerikane: Ja për çfarë do përdoren vizat turistike!

Ambasada Amerikane në Tiranë ka nxjerrë një njoftim të rëndësishëm, për  të gjithë ata që duan viza turistike. Njoftimin e ka bërë në Facebook, dhe...