19:45 - 15 Nentor, 2019

Etiketim: vitet ’70

Foto/ Veshjet e viteve ’70 u rikthyen, shihni stilet më trendi!

Dizajnerët e modës po kthehen pas në kohë dhe po sjellin stilet e viteve ’70. Duket e çuditshme sesi ne urreni kur shikonim veshje,...

Tirana që nuk keni parë. Ja si ka qenë kryeqyteti deri...

Në 27 vitet e fundit Tirana ka pësuar ndryshimet më të mëdha të saj që prej kohës së pushtimit italian dhe ndërhyrjes së projektuar...